Speak Up! | Bendradarbiavimas kupinas pasitikėjimo!
kalbu, mokykla, anglu, rusu, ispanu, prancuzu, vokieciu, italu, speakup, moderni
2240
post-template-default,single,single-post,postid-2240,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2435
 

Bendradarbiavimas kupinas pasitikėjimo!

Nors verslo santykius su IT ir kitomis įmonėmis palaikome jau ne vienerius metus, šį rudenį pradedame ypač pozityviai nusiteikę – prie mūsų partnerių oficialiai prisijungia garsi savo veikla –  vienintelė programavimo mokykla suaugusiems, norintiems pakeisti profesiją – Vilnius/Kaunas Coding School. Mūsų bendradarbiavimo pagrindas – inovatyvus požiūris į suaugusiųjų persikvalifikavimą ir įsitvirtinimą IT sferoje bei užsienio kalbų tobulinimą ir pritaikymą darbo aplinkoje.

Anglų kalba ir IT sfera turiu daugiau bendra, nei gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio

„Speak Up“ kalbų mokykloje jau daugiau nei 4 metus dirbame su įmonėmis ir individualiais verslo klientais, tad galime tikslingai išskirti užsienio kalbų tendencijas atskirose verslo sferose. IT sektoriuje akivaizdi kasmet auganti anglų kalbos svarba, kuri per pastaruosius 2 metus padidėjo bene dvigubai. vis labiau populiarėja programavimo kursai suaugusiesiems ar aukštųjų mokyklų absolventams, kurie nori persikvalfikuoti ar išmėginti savo jėgas IT srityje.  Vis dėlto, aspektas, kurį būsimi IT specialistai dažnai praleidžia pro akis – anglų kalbos nauda ir svarba šioje sferoje. Elementarus to pavyzdys – darbo pokalbis, kurio metu neretai patikrinamos kandidato užsienio kalbos žinios.

Nuoseklus, pasitikėjimo kupinas bendradarbiavimas

Oficialiai savo jėgas sujungėmė tik šį rudenį, tačiau bendradarbiavimo galimybes plėtojome jau kurį laiką. 2019 metų antroje pusėje, Kaunas Coding School pakvietė dalyvauti vienintelėje ir pirmoje Lietuvoje IT darbdavių mugėje, skirtoje padėti suaugusiesiems persikvalifikuoti į  IT sferą. Kartu su savo partneriais, kalbų mokykla „Šiaurės Kryptimi“ po bendru „Grupo“ ženklu, pasirodėme šalia tokių gigantų kaip „SEB,“ „Danske Bank,“ „Bitė“ ir daugelio kitų žinomų įmonių. Renginio metu pristatėme unikalią programą asmenims, siekiantiems patobulinti bendrines bei specializuotas užsienio kalbos žinias. Lietuvai paskelbus karantiną ir daugumai verslo sektorių perėjus į virtualią erdvę, išmaniųjų technologijų bei užsienio kalbos nauda įgavo dar didesnį vaidmenį, kuris paspartino bendradarbiavimą.

„Speak Up“ ir Vilnius/Kaunas Coding School  bendradarbiavimo nauda

Vilnius/Kaunas Coding School studentams pritaikome nuolaidas anglų kalbos kursams ir konsultacijoms. Perkant 10 pamokų kursą, pritaikoma 10 procentų nuolaida (3-5 žmonių grupėje) ir 15 procentų nuolaida (6-8 žmonių grupėje). Verta paminėti ir kalbų kursų unikalumą – programa yra sudaroma pagal individualius mokinių poreikius, kurie yra detaliai aptariami prieš prasidedant kursams. Viso kurso metu yra stebima mokinių pažanga, kuri yra aptariama kartu su mokiniu, o baigus kursus ir atlikus baigiamąjį testą – išduodamas mokyklos sertifikatas.

Norėdami sužinoti daugiau apie „Speak Up“ ir Vilnius/Kaunas Coding School siūlomas paslaugas, susisiekite paspaudę nuorodas:
„Speak Up“ kalbų mokykla: https://www.speakup.lt/kontaktai/
Vilnius/Kaunas Coding School: https://www.vilniuscoding.lt/#kontaktai