Speak Up! | Unikalus verslo anglų kalbos modulis savarankiškam mokymuisi
kalbu, mokykla, anglu, rusu, ispanu, prancuzu, vokieciu, italu, speakup, moderni
2458
post-template-default,single,single-post,postid-2458,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2435
 

Unikalus verslo anglų kalbos modulis savarankiškam mokymuisi

Sukatės verslo pasaulyje ar tiesiog dirbate darbą, kuriame anglų kalba yra būtinas bendravimo įrankis? Jaučiate, kad turimos kalbos žinios ir įgūdžiai Jūsų netenkina? Dėl didelio darbo krūvio nerandate laiko anglų kalbos pamokoms? 

„Speak Up“ kalbų mokykla siūlo naujovę Lietuvoje – „Business English for Executives’’ kursus online platformoje. Kuo šis kursas ypatingas ir ką pasieksite jį baigę, skaitykite šiame mūsų įraše.

Idėja iš patirties ir poreikio

Kurso bendraįkūrėja Lina pasakoja, jog šis modulis, kurtas kartu su „Emotika“, atsirado, „nes tokių dalykų nėra rinkoje – tokio konkrečiai lietuviams pritaikyto dalyko, pagal lietuviškas kalbėjimo klaidas. Būtent, kad tai būtų skaitmeninis greitas kursas.“ Taip kilo mintis užpildyti šią tuščią, tačiau reikalingą erdvę. 

Modulio kūrėjos jautėsi turinčios didelį bagažą sukauptos patirties mokant šio pobūdžio kalbą bei norėjo suteikti žmonėms galimybę mokytis savo tempu, neskubant, online platformoje. „Business English for Executives“ yra vienintelis toks kursas Lietuvoje, pritaikytas verslo anglų kalba jau kalbančiam žmogui. 

Kam skirtas šis verslo anglų kalbos modulis?

Modulis sukurtas verslo atstovams ir žmonėms, kurie neturi laiko ilgiems kursams, bet reikia patobulinti konkrečius kalbos įgūdžius, t.y. rašymas, kalbėjimas, komunikavimas tarptautinėje verslo erdvėje. Kadangi kursas yra patalpintas online platformoje, Jūs bet kada galėsite prisijungti prie jos ir mokytis po tiek, kiek Jums norisi ar gaunasi – laikas, šiuo atveju, Jūsų pusėje. 

Kaip jau minėta, šis kursas yra skirtas jau kalbančiam žmogui, t.y. žmogui, kuris kalba angliškai darbinėje aplinkoje, bet jaučia, kad trūksta iškalbos. Jūsų kalbos lygis turėtų būti bent B1, tam, kad lengviau įsisavintumėte bei pritaikytumėte modulyje pateikiamas žinias. 

Ką išmoksite kurso metu?

Kurso eigoje gausite įrankius kaip patiems patobulinti savo kalbėjimo, klausymo, rašymo ir prezentacijų pristatymo įgūdžius. Modulį sudaro 6 skyriai apie:

  • rutinas ir procesus,
  • prisistatymus ir pristatymus,
  • elektroninius laiškus,
  • žodyno plėtimą,
  • efektyvias derybas

Paskutinė dalis skirta šaltiniams bei naudingoms nuorodoms, kurios padės Jums tobulėti tiek kurso metu, tiek ir po jo. Modulyje yra gramatikos, reikalingų frazių, dažniausiai pasitaikančių klaidų pavyzdžių, patarimų kaip patobulinti savo tarimą. Modulyje rasite tekstų, vaizdo įrašų bei testų, o visą kurso kelią Jus lydės Lina. Ji išsamiai paaiškins visą pateiktą medžiagą bei pagyvins mokymosi procesą. 

Baigę „Business English for Executives“ išmoksite kultūriškai priimtinus išsireiškimus bei frazes, praplėsite savo žodyną, turėsite gilesnį supratimą apie pačią anglų kalbą ir jos principus ir sužinosite kokių kritinių/tipinių klaidų reikia vengti bendraujant šia kalba.Taip pat, įgausite resursus ir pastūmėjimą kaip mokytis toliau bei kaip tobulinti save ir už kurso ribų. 

Atsiliepimai

Kadangi modulio kūrėjos lektorės Brigita, Lina ir Aušrinė yra patyrusios verslo kalbos dėstytojos, ne pirmus metus besisukančios šioje kalbos srityje, žmogiškųjų išteklių specialistai šį modulį vertina puikiai, nes kurse atsispindi visi reikalingi įgūdžiai. 

Žmogiškųjų išteklių vadovė Eglė A. sako , jog „Business English for Executives“ yra „Labai patogus įrankis! Viskas vienoje vietoje ir tikrai tikslingai parinkta medžiaga ir temos. O mokytojai dar nuostabesni. Rekomenduoju tiek organizacijoms, tiek savarankiškai besimokantiems!“ 

Mokymų ir ugdymo specialistė Eglė Marija taip pat džiaugiasi mūsų moduliu:  „Puikios mokytojos kursas efektyviam verslo anglų kalbos mokymuisi. Savarankiškas verslo kalbos mokymasis profesiniam tobulėjimui daug lengvesnis kai gerosios praktikos yra struktūrizuotos ir orientuotos būtent į profesionalus, tai Lina Breidokienė sudėjo į kursą. Anglų kalba yra svarbus įrankis lipant karjeros laipteliais, reprezentuojant ne tik save, bet ir savo įmonę. Šis kursas gali būti puikia priemone tam įrankiui tobulinti.“

Kaip pradėti?

Jei Jūs panorote tobulinti savo verslo anglų kalbos įgūdžius, mūsų „Business English for Executives“ kursą rasite čia: https://speakup.onlinecoursehost.com/courses/businessenglishforexecutives 

Na, o jei norite individualių ar mažose grupėse vykdomų kalbų kursų, susisiekite su mumis jau dabar!