Speak Up! | Ilgai lauktas GRUPO mokytojų susitikimas
kalbu, mokykla, anglu, rusu, ispanu, prancuzu, vokieciu, italu, speakup, moderni
2452
post-template-default,single,single-post,postid-2452,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2435
 

Ilgai lauktas GRUPO mokytojų susitikimas

Kovo viduryje įvyko GRUPO mokyklų renginys ir Azija LT pasikvietė mus pas save! 

Po dviejų metų pagaliau vėl turėjome galimybę pabūti kartu gyvai ir pabendrauti su kalbų mokyklų Azija LT ir Šiaurės kryptimi mokytojais!

Susitikimo metu vyko praktinis seminaras – aptarėme keletą aktualių klausimų kalbų mokytojams, pasidalinome savo patirtimi, patarimais ir įžvalgomis,. Nors visose trijose mokyklose mokome skirtingų kalbų, kai kurie dalykai nesikeičia: mokiniams ypač svarbu mokytojo palaikymas ir savo progreso sekimas bei džiaugimasis juo. 

Stebėjomės kokie skirtingi mokymo principai yra taikomi kinų, japonų ir korėjiečių kalbose – jie skiriasi ne tik nuo Europos kalbų mokymo, bet ir tarpusavyje! Kaip vieną iš kinų kalbos subtilybių pavyzdžių Azija LT mokytoja pateikė šį –  mokantis kiniškai kalbos melodija“ yra vienas svarbiausių dalykų, nes kitaip restorane netyčia užsisakytum ne koldūnų, o pamiegoti. 

Pasibaigus seminarui vaišinomės tortu ir bendravome su tiek matytais, tiek naujais mokytojais-kolegomis. Galiausiai stebėjome japoniškos arbatos ceremoniją, o kelios mūsų mokytojos joje ir dalyvavo! Ceremonijos prasmė yra akimirkos pajautimas, erdvė draugystei ir pagarba vienas kitam, visa tai puikiai vainikavo GRUPO renginį ir atspindėjo jo esmę. Nustebsite sužinoję, kad tapti arbatos ceremonijos meistru užtrunka metų metus ir taip pasiekti nėra paprasta. Na, o išsėdėti net ir sutrumpintą ceremonijos versiją nėra taip fiziškai lengva, kaip gali pasirodyti!

Nuoširdžiai dėkojame Azija LT, kad taip šiltai priėmė mus ir kalbų mokyklą Šiaurės kryptimi bei supažindino su keliais Azijos kultūros aspektais. Su nekantrumu laukiame kitų susitikimų!

O jei Tu norėtum mokytis užsienio kalbą, siūlome ne tik mūsų mokykloje mokomas kalbas, bet ir švedų, norvegų,danų, suomių, japonų, korėjiečių bei kinų. Iš tokio gausaus pasirinkimo, tikrai lengva rasti savo svajonių kalbą. Tad nebedelsk, susisiek su mumis ir pradėk savo kalbos kelionę!