Speak Up! | Balandžio mėnesio seminarai ir konkursai: išsirinks kiekvienas!
kalbu, mokykla, anglu, rusu, ispanu, prancuzu, vokieciu, italu, speakup, moderni
2074
post-template-default,single,single-post,postid-2074,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2435
 

Balandžio mėnesio seminarai ir konkursai: išsirinks kiekvienas!

„Speak Up“ kalbų mokykla kiekvieną mėnesį skelbia naujus seminarus ir konkursus įmonėms bei savo linkedin, facebook in instagram paskyrų sekėjams.

Šį mėnesį Jūsų dar laukia:

04.16 Seminaras: Kaip užtikrinti kokybišką mokymąsi užsienio kalba?

Seminaras skirtas supažindinti įmonių vadovus bei žmogiškųjų išteklių specialistus su online mokymosi privalumais. Ypatingas dėmesys bus skiriamas profesionaliam bendravimui (anglų kalba) online. Dalyviai turės galimybę užduoti su renginio tema susijusius klausimus.

Daugiau informacijos apie seminarą rasite čia: https://lnkd.in/gdDwRNJ

04.17 Poetry competition

Poezijos konkursas tema „Atskirtis.“ Rašytojai ir poetai kviečiami pasidalinti savo patirtimi bei mintimis šiuo, mums visiems daug iššūkių keliančiu laikotarpiu. Konkursas vyksta anglų kalba.

Daugiau informacijos apie konkursą rasite čia: https://www.facebook.com/events/906084316491678/

04.23 Kaip subtitruoti filmus?

Jei visada norėjote sužinoti kaip yra subtitruojami filmai, kaip parengti subtitrus pačiam ar kaip savo vaizdo įrašus pritaikyti kuo platesnei auditorijai, kviečiame į subtitravimo seminarą. Jame sužinosite kuo profesionalūs subtitrai skiriasi nuo mėgėjiškų, kaip tekstą pritaikyti ir paruošti subtitrams, į kokius techninius parametrus svarbiausia atsižvelgti ir kaip nepasimesti subtitrų ruošimo programų gausoje.

Daugiau informacijos apie seminarą rasite čia: https://www.facebook.com/events/219625899378509/

Paskubėkite užsiregistruoti! Visi seminarai ir konkursai NEMOKAMI!