Speak Up! | „Grupo“ kalbų kursai žengia koja kojon su besikeičiančia darbo rinka
kalbu, mokykla, anglu, rusu, ispanu, prancuzu, vokieciu, italu, speakup, moderni
1991
post-template-default,single,single-post,postid-1991,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2435
 

„Grupo“ kalbų kursai žengia koja kojon su besikeičiančia darbo rinka

„Grupo“ kalbų kursai vasario 29 dieną kviečia apsilankyti TECH MUGĖJE Vilniuje, kur dalyviai galės ne tik „pasimatuoti“ IT ir TECH sektoriaus profesijas, bet taip pat pasitikrinti savo kalbos lygį, išmėginti savo jėgas „blitz“ interviu ir sudalyvauti “Speak Up” ir “Šiaurės Kryptimi” organizuojamuose konkursuose.

Kalbos lygio patikrinimas

Priėję prie „Grupo“ stendo, galėsite greitai bei patogiai pasitikrinti anglų, vokiečių ir prancūzų kalbų žinias. Pamirškite vadovėlius ir dešimtis testų lapų – nuskenavę QR kodą, per kelias sekundes nukeliausite į oficialius kalbos testus, kur gauti rezultatus neužtruks ilgiau nei 5 minučių! O visą tolimesnę infomaciją apie kalbų kursus ir kalbinių žinių tobulinimą – suteiks šauni „Grupo“ komanda.

„Blitz interviu“

Seniai svajojate pakeisti profesiją? Žinių „bagažas“ pakankamai didelis, bet kalbų barjeras „spaudžia stabdžius“? „Speak Up“ kalbų mokyklos mokytojai vasario 29 dieną kvies jus sudalyvauti „Blitz interviu,“ kur jūs atsakinėsite į tarpautinėse įmonėse darbdavių dažnai užduodamus klausimus bei „role-play“ metodu spręsite darbe iškyliančias konfliktines situacijas anglų, vokiečių ir prancūzų kalbomis.

Konkursai

Viso renginio metu mugės lankytojai galės dalyvauti kalbų mokyklų organizuojamuose konkursuose ir laimėti daug naudingų prizų – ekologiškų bambukinių kavos puodelių, pieštukų, knygučių bei nuolaidų kalbų kursams. Konkursai skiriami tiek individualiems žmonėms, tiek įmonėms.

Verslo kalba įmonėms ir individualiems klientams

Mugės metu „Grupo“ komanda pristatys modernų verslo kalbos dėstymo metodą – „Business Boost“.

„Business Boost“ – tai vakarietiška mokymo sistema paremti seminarai įmonėms ir individualiems klientams. Seminarų tikslas ne tik suteikti visą reikiamą informaciją anglų, rusų, vokiečių ar prancūzų kalbomis, bet taip pat užtikrinti įmonių darbinį profesionalumą bendraujant užsienio kalba, bei paruošti individualius klientus konkurencingai darbo rinkai.

Daugiau  apie  TECH MUGĘ:
Laikas:
Vasario 29 d. nuo 10 iki 16 val.
Vieta: „Pirklių Klubas,“ Gedimino pr. 35, Vilnius.

Renginio metu dalyviai galės:

  • Užduoti Jums rūpimus klausimus apie persikvalifikavimą;
  • Tiesiogiai susipažinti su įmonių atstovais;
  • Sudalyvauti IT ir CV rašymo dirbtuvėse;
  • Gauti nemokamą asmeninę karjeros konsultaciją;

Iki susitikimo!