Speak Up! | „Speak Up“ „bitutės“ dūzgia „Senjorų avilyje“!
kalbu, mokykla, anglu, rusu, ispanu, prancuzu, vokieciu, italu, speakup, moderni
1940
post-template-default,single,single-post,postid-1940,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2435
 

„Speak Up“ „bitutės“ dūzgia „Senjorų avilyje“!

Šį rudenį „Speak Up“ kalbų mokykla jaukiai įsikūrė Vilniuje, J. Kubiliaus g. 2, veikiančiame „Senjorų avilyje,“ kur visi maloniai kviečiami mokytis užsienio kalbų mažose grupelėse ir individualiai!
Šiuo metu „Senjorų avilyje“ savo jėgas mokantis užsienio kalbos išbando kelios anglų kalbos grupės. Grupelės susideda iš 5 į mokinukų suolus sugrįžusių senjorų, kurie jau spėjo nustebinti mokytojus savo aktyviu laisvalaikiu ir noru tobulėti:
„Sužinojus, kiek jie sportuoja, šoka, dainuoja, gamina, skaito ir keliauja… aš nejučia susimąsčiau, kad turėčiau aktyviau leisti savo laisvą laiką!“ – su šypsena veide prasitaria viena „Speak Up“ mokytojų.
Motyvacijos senjorams netrūksta ir anglų kalbos pamokose. Jie kartu su mokytojais klausosi angliškų dainų, diskutuoja įvairiomis temomis, žaidžia su kalba susijusius žaidimus ir padeda vienas kitam įveikti gramatines spragas. Vieni mokiniai pradeda kalbos mokytis nuo pat pradžių kiti jau turi tvirtesnius kalbinius pagrindus, tačiau juos visus vienija pozityvumas, noras tobulėti ir vienas kito palaikymas.
„Speak Up“ kalbų mokykla Vilniuje dirba ne tik su senjorais. Prisijungti prie anglų, lietuvių, vokiečių, rusų, ispanų ar prancūzų kalbų kursų kviečiami visi Vilniaus gyventojai! Kalbų mokykla taip pat organizuoja ir anglų kalbos mokyklėlę vaikams, o gyvenamajame rajone įsikūręs „Senjorų avilys“ yra lengvai pasiekiamas visiems Žirmūnų seniūnijos gyventojams.

Maloniai priimsime visus, norinčius prisijungti!

Mūsų kontaktai:
tel. +370 608 41 484
el. p. info@speakup.lt