Speak Up! | Kaip išmokti užsienio kalbą? Motyvacija ir geriausi mokymosi būdai (+ video)
kalbu, mokykla, anglu, rusu, ispanu, prancuzu, vokieciu, italu, speakup, moderni
2428
post-template-default,single,single-post,postid-2428,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2435,elementor-page elementor-page-2428
 

Kaip išmokti užsienio kalbą? Motyvacija ir geriausi mokymosi būdai (+ video)

Nauji metai, nauja kalba! Sausis jau įpusėjo ir visi bandome laikytis savo Naujųjų metų pažadų. Galbūt kažkas mokosi groti gitara, pradeda lankyti sporto salę ar „Speak Up“ kalbų mokyklos atveju – lavina kalbinius įgūdžius.

Kaip mokytis užsienio kalbas?

Ar žinai kaip išnaudoti ir suvaldyti motyvacijos pikus bei pradėti norimą veiklą? Ar įmanoma išmokti kalbą miegant? Šį kartą mūsų anglų kalbos mokytojos Vaida ir Lina kalbasi apie motyvaciją prasidėjus naujiems metams, jos išlaikymą ir dalijasi patarimais kaip atrasti sau tinkamą būdą mokytis kalbų.

Mokytojos iškelia mažų pokyčių naudą, paaiškina kodėl jie vertingesni nei dideli pokyčiai.

Kalbos mokymasis reikalauja išmokti mėgautis kelione ir jos momentais – tai kaip „amerikietiški kalneliai“ – sako Lina. Lina ir Vaida sutinka, kad sunkus momentas mokymosi procese yra prasmingas, nes tam, kad gauti rezultatą, reikia įdėti darbo.

Mokymosi priemonės ir būdai

Vaida pabrėžia, jog laiko planavimas ir teisingas pasiskirstymas taip pat labai padeda lavinti norimus įgūdžius. Jų praktikavimas turi tapti gyvenimo dalimi,mokytojos akcentuoja, jog yra labai svarbu atrasti sau geriausią mokymosi būdą ir, kad mokytojas čia – geriausias pagalbininkas.

Pokalbio Lina ir Vaida baigia linksmu žaidimu, kurio metu trumpai aptaria skirtingus mokymosi būdus ar programas – ar jos naudingos, o gal kaip tik trukdo progresui.

Anglų kalbos pamokos „Speak Up“ kalbų mokykloje

Vaida ir Lina ne vienintelės profesionalios mokytojos mūsų mokykloje, kurios padeda įvairiausiais kalbų mokymosi aspektais. Jei jau kuris laikas svajoji pradėti mokytis kalbą, sužinoti daugiau apie kokybišką ir efektyvų mokymąsi – susisiek su mumis! 

Bet tai dar ne viskas! 

Peržiūrėkite video ir išgirskite visus patarimus iš mokytojų lūpų: