Speak Up! | GRUPO orientacinės varžybos – lijo geromis emocijomis ir prizais!
kalbu, mokykla, anglu, rusu, ispanu, prancuzu, vokieciu, italu, speakup, moderni
1897
post-template-default,single,single-post,postid-1897,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2435
 

GRUPO orientacinės varžybos – lijo geromis emocijomis ir prizais!

Nėra blogo oro – svarbu tinkamas nusiteikimas! Su tokiomis nuotaikomis rugsėjo 19 dieną prie kalbų mokyklos „Speak Up“ durų sugūžėjo „orientacininkų“ komandos. Užmaskavę savo komandų nusiteikimą tokiuose pavadinimuose kaip „Velniškas greitis“ ar „Skubėk lėtai“ – dalyviai pasiėmė varžybų užduotis ir ėmė „nardyti“ Kauno gatvėmis!

Varžybų metu dalyviai turėjo surasti 7 Kauno mieste pasislėpusius objektus, pastatus ar menines instaliacijas, kurių dalis buvo naujovė ne vienai komandai. Dalyvių išradingumui nebuvo ribų – ir nors orientacinės varžybos vyko miesto centre, kai kurios komandos surado naujas, net patiems organizatoriams neatrastas tolimesnes vietas. Dalyvių laukė ir su kalbomis susijusi užduotis, todėl mankštinome ne tik kojas, bet ir savo žinių ištroškusias smegenis!

Orientacinėm varžybom artėjant prie pabaigos iš dangaus pasipylė lietus, bet jis nei kiek „nenuplovė“ dalyvių motyvacijos! Priešingai, visi vienas paskui kitą subėgo po kalbų mokyklos „Speak Up“ stogu ir prizų įteikimo ceremonija vyko, gurkšnojant karštą arbatą, žaidžiant stalo futbolą ir palaikant komandas plojimais!

Kaip ir buvo žadėta –  visos komandos buvo apdovanotos! GRUPO prekės ženklą besidalinančios renginio organizatorės, kalbų mokyklos „Speak Up“ ir
„Šiaurės Kryptimi,“ įteikė kalbų kursų ir vertimo paslaugų dovanų čekius, „RIO sporto arena“ kvietė visus prisijungti prie sportinių užsiėmimų, „Humanitas“ pasirūpino, kad rudens vakarais visuomet būtų ką skaityti, kitoje rankoje laikant „Init“ sodriai dangiškos kalbos puodelius, o tie, kurie mieliau renkasi loginius žaidimus tikrai nenusivylė „Hobbyshop“ galvosūkių rinkiniais ir „DP60“ pabėgimo kambariais! Galiausiai smaližiai iš kart po renginio skuodė į „Osa Milkshakes“ „susidaužti“ pieno kokteiliais!

GRUPO vardu, dėkojame visiems dalyviams ir tikimės susitikti kituose renginiuose!